Monday, January 29, 2007

Se også andre hjemmesider



I dag spiste vi sen morgenmad i det lille gadekøkken man kan se på billedet ved siden af. Lækker kyllingesuppe med nudler og grønt. I gadekøkkener koster et måltid plus drikkevarer omkring 15.000 dong, hvilket svarer til ca. 7 dkr.! Så vi skal nok blive fattige!! Til aften spiste vi på en fin restaurant, hvor vi hver betalte ca. 60 dkr. for både forret, hovedret og drikkevarer.
I løbet af dagen var vi ude og se forskellige turist-ting bl.a. zoologiskhave, hvor f.eks elefanterne så temmelig udsultede ud og var spændt fast til lænker.
Nu er vi alle 7 studerende fra Danmark ankommet til Hanoi. Pernille, Claus, Mikkel, Mette, Maja, Kathrine og mig selv. Det tegner til at blive et rigtig godt halvt år!
I vil også kunne se billeder og læse om opholdet på andres hjemmesider:
Mette, Maja og Kathrine: http://detreivietnam.blogspot.com

Sunday, January 28, 2007

Besøgt vores kommende chef





Så har vi besøgt vores kommende chef, dr. Lan, noget af hendes familie og hushjælpere. Det var en kæmpe oplevelse. Søde mennesker, god mad og en god aften. Nu glæder vi os helt vildt meget til at starte på Sao Mai Centret! Dr. Lans børnebørn var bare så dejlige -Lige så charmerende og lige så frække som danske børn.

Saturday, January 27, 2007







I løbet af det døgn vi har været her nu, har vi oplevet enormt meget! I dag har vi gået rundt i mange af byens små og store gader. Der er folk, scootere, cykler, små butikker og mad alle vegne! Af en eller anden grund føler man sig tryg her, selvom man går ud og ind imellem de mange køretøjer på vejene. Maden er bare SÅ god og især på de små gadekøkkener!

Friday, January 26, 2007

Så er jeg fremme!






Jeg ankom til Hanoi kl. 15.40 (Vietnamesisk-tid = kl. 9.40 dansk tid) efter en lang flyrejse. Flyet fra København var forsinket, så der var lidt stress på da vi (Claus og jeg) kom til lufthavnen i Paris, men vi nåede det. Flyet derfra var en "dobbeltdækker" med alt muligt teknisk udstyr. Vi var 404 passagere. Resten af turen var knap så spændende for mig, da jeg blev dårlig af spændingen over alt det nye vi skal opleve. I Hanoi blev vi hentet af taxi og kørt til hotellet. Det var helt vildt alt det vi så undervejs. På hotellet mødte vi Pernille og vi udforskede byen en stor del af aftenen. Der var så mange spændende ting at se. Vi smagte bambus-drik og mystiske frugter. Helt ubeskriveligt alt det vi så.....